Kine Lillesand

Opperere bort ribbbeinene neste

  • Skrevet 09.06.2016 klokka 10:52
  • Kategori: hverdag

Hei og god dag alle ♥
Har fått inn mange spørsmål ang. silikonen, det skal jeg begynne og svare på i løpet av dagen så det kommer om ikke så lenge. Det er rart hvor "vanlig" det har blitt og ta skjønnhetsopperasjoner nå idag. Føler alle sammen gjør det, spesielt bloggere. Det er liksom ikke noe big deal og gjøre det lenger, rart hvordan samfunet forandrer seg.  De som velger og oppererer seg og er åpen om det får alltid mye negativ respons rundt det. Det er jo ikke slik at noen som har opperert seg til litt større pupper eller smalere midje blir ett dårligere menneske? Virker sånn på enkelte. Man har ikke rett til og rakke ned på mennesker for at de har opperert seg. Hvis du ikke har noe fint å si om det får du heller holde kjeft. 
Jeg mener dette bør være opp til hver enkelt hva de ønsker gjøre med kroppen sin. Selv har jeg som dere vet valg og ta silikon etter mange år med grubling. Angrer ikke ett sekund på at jeg gjorde det, kjempeglad for det nå. Kanskje det blir flere opperasjoner? Hvem vet. Det vil tiden vise. En ting er viktig, og det er å ikke opperere seg fordi at andre gjør det. Det er noe du må gjøre fordi du selv har lyst til det. Du skal tross alt leve med det resten av livet ditt ( mest sannsynlig ). Nei, nå må jeg hive meg rundt og svare på litt spørsmål her. Kunne sikkert skrevet en hel bok om dette temaet. 


Bilde er fra google, av Pixee som har valgt å ta bort 6 ribbein//
 

Hva er deres mening om skjønnhetsopperasjoner? 

thez

09.06.2016 kl. 11:07
Gleder meg til å lese innlegget som kommer :-D jeg blogget nettopp om dette med bloggere å silikon , det er som du sier , det har blitt veldig vanlig men bloggere utsettes for veldig mye stygge kommentarer som går på hvor dårlig forbilde de er osv . Jeg har veldig sterke meningen rundt dette å jeg mener hvert menneske skal gjøre det som er riktig for seg , om det er å operere eller la være , men uansett så skal ingen dømme noen for valget dem gjør . Det virker som bloggere får mye av skylden for at dette normaliseres noe jeg er helt uenig i . Silikon finner du over alt om det er bloggere , på stranda , eller karl johan . å det er ufortjent å få kommentarer rettet på seg som person fordi puppene har fått noen ekstra gram . Jeg syns det er ekstra tøft av de som deler sine opplevelser rundt dette med silikon nettopp fordi det er mye meninger om det . Kult at du skal komme med innlegg senere , da skal jeg inn å lese :-) ha en super dag flotte deg <3

kineli

09.06.2016 kl. 11:26
thez: Tusen Takk søte deg :-) Holder på med spørsmålene nå så satser på det kommer ikveld ;-)

09.06.2016 kl. 13:12
Det kan jo være at folk reagerer på operering blant annet fordi det er veldig forfengelig og i grunnen veldig urettferdig mot mennesker som ikke engang har penger nok til mat. Selv om dette sikkert er et kjedelig argument, betyr det ikke at vi skal ignorere det. Våres store fokus på det ytre fører til at mange liv går tapt. At så mange opererer skaper også stor usikkerhet hos unge mennesker fordi de kan tro at det er noe feil med deres egen kropp. Når foreldre opplever at datteren deres på 12 år ønsker å legge seg under kniven, er det jo forståelig at de blir både redde og sinte, og disse følelsene vil jo rettes mot menneskene som har fått ungen deres på denne tanken. Det er også trist å se at folk heller velger å fjerne "feilene" på kroppen sin i stedet for å vise ekte styrke og akseptere den slik den er. Og angående det å fjerne ribbein: det er en grunn til at de er der. De beskytter innvollene, så ved å fjerne denne beskyttelsen vil man ha mye større sjanse for å skade dem. Dette visste du sikkert, men tenkte bare å nevne det for sikkerhetsskyld!

reliine

09.06.2016 kl. 13:28
Min stilling til dette er at om man ikke er fornøgd burde man først prøve å fikse de psykisk for å så gjøre noe med det om det ikke fungerer, men et sted må jo grensen gå.

Turid

09.06.2016 kl. 14:45
Synes det er helt OK at noen mennesker velger å operere seg for å føle seg bedre. Det er et valg man tar selv og det er bare plagsomt om andre skal begynne å slenge drit angående dette..

bedreogbedre

09.06.2016 kl. 15:13
Enig med deg. En kan ikke bestemme hva et annet menneske velger å gjøre med egen kropp. Det går jo ikke utover noen andre. En annen ting er å bry seg om en blir bekymret for personen det gjelder og komme med et par råd om det er noe veldig alvorlig de utsetter seg for. :) Ha en fin dag :)

Cecilie

09.06.2016 kl. 15:37
It's the soul that needs the surgery.

Irene

09.06.2016 kl. 17:13
Jeg syns ikke at det ser så fint ut jeg :/

http://hevhodet.blogg.no/

09.06.2016 kl. 17:24
Så bra skrevet <3

Kristian Sunde Tollaksen

09.06.2016 kl. 19:09
Latterlig at kvinnfolk har så dårlig selvbilde! 23 og fått silikonpupper og ribbeinfjerning neste? Jeg tror du skal bruke de pengene til psykolog! Stakkar deg som sliter så mye med selvtilitten!

10.06.2016 kl. 09:12
De som kapper bort ribbein er jo ekte syk i hodet stakkar. Det er på linje med de som føler at sitt eget bein ikke hører til på kroppen og starter en lang prosess for å få det fjerna. Forvridd og psyk tankegang

Mathilde

10.06.2016 kl. 10:45
Veldig fint innlegg!! Enig med deg :)

11.06.2016 kl. 11:24
Er fint å være tynn men det der ser bare rart og ekkelt ut :p

kineli

11.06.2016 kl. 11:42
Anonym: Ja helt enig :-)

11.06.2016 kl. 13:10
Jeg synes det er en skam å ødelegge den kroppen Gud ga deg.

11.06.2016 kl. 14:32
Det er ikke sant at hun har tatt bort seks ribben :-) det kan man se på bildet, og det har også kommet ut i etterkant at det var en spøk :-)

14.06.2016 kl. 14:29
http://www.snopes.com/2015/12/01/pixee-fox/

Hehe :-D
kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv