Kine Lillesand

Svar på spørsmål om silikon

  • Skrevet 10.06.2016 klokka 12:42
  • Kategori: hverdag

Hej! Har fått mange spørsmål fra dere etter jeg la ut innlegget om silikon, så nå skal jeg prøve svare så godt jeg kan. Har fått med de fleste spørsmålene men om det er noe du lurer på så bare spørre så skal jeg prøve svare i kommentarfeltet. Håper svarene er til hjelp for noen som kanskje vurderer silikon selv. Husker selv tiden rett før opperasjonen, leste overalt på nettet om silikon. Slukte alt jeg fant. Så ikke vær redd for å spørre om det er noe. 

Hvor mange gram har du og kan du beskrive smertene i ettertid? Jeg har 350g i hvert bryst. Men husk, det er veldig forskjellig fra person til person hvordan det blir. 350g trenger ikke se likedan ut på deg som på meg. Kommer an på hvor mye hud man har der og hvordan utgangspunktet er. Hør med kirugen din og gjerne vis bilder av hvordan du ønsker resultatet skal bli så regner jeg med du blir fornøyd! Jeg viste frem bilde og han fikk til akkuratt det jeg ønsket meg. 

Hva måtte du betale for det? Kommer det an på størrelse? Jeg betalte 32.900,- for selve opperasjonen med oppfølgingstime i ettertid. Konsultasjonen kostet 500 kroner og sport bh og diverse såpe osv som du må vaske deg med før opperasjonen kom vel på 500 kroner. Så tilsammen har jeg vel betalt ca. 34.000,- 

Hvilken BH størrelse brukte du før og hva bruker du nå? Jeg skal vei på reimers og måle meg en dag slik at jeg finner riktig størrelse. Det er kjempeviktig. Før brukte jeg 75C og nå regner jeg med at jeg blir en 75DD. Kjøpte meg en BH fra cubus her om dagen i 75D men den var litt liten. Så vi får se. Kan bli vanskelig å finne riktig bh fremmover, har ikke så store størrelser på Hm og cubus. Gi gjerne tips hvor du kjøper dine om du har store pupper.

Gjorde det vondt? Nei jeg syns ikke det gjorde spesielt vondt jeg. Jeg tok som sagt over muskel og har hørt at det blir litt mindre smerter da. Hadde litt vondt akuratt i det jeg våknet så fikk meg noen morfin tabletter så gikk det over. Var vondt og reise seg fra liggende stilling den første uken men så lenge jeg ikke rørte så mye på meg så kjente jeg nesten ingenting. Gikk mye bedre enn forventet, hadde forbredt meg på det verste. 

Anatomiske eller runde proteser? Jeg har runde proteser. Syns personlig det er finest. 

Tok du over eller under muskel? Jeg tok over muskel. Har vel litt med hvor mye hud man har rundt brystet osv. Litt usikker. Men der velger jo kirugen det som passer din kropp best. 

Er du fornøyd med resultatet? Kunne du tenkt deg større eller mindre? Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Nå er det tre uker siden jeg oppererte, idag faktisk. Så puppene har enda ikke blitt 100% slik som de kommer til å være. Fortsatt litt hovven og blå men de blir bedre for hver dag. Jeg er så fornøyd med resultatet og det er deilig. Var kjemperedd for at jeg skulle ta for lite eller for mye, men det ble akkuratt slik jeg hadde sett for meg. Dere som vurderer ta må huske at formen endrer seg mye etter de to første ukene. I begynnelsen etter opperasjonen var de kjempespisse men nå er de runde og mere mjuke. Steinharde de første ukene ogå. Alt går seg til, man må ta tiden til hjelp.

Hvor oppererte du deg? Jeg utførte opperasjonen på Klinikk Stokkan i Trondheim. Har hørt og lest mye bra om de så følte meg helt trygg når jeg kom dit. Kan anbefale den plassen videre om noen tenker på det samme. 

Hvor lang tid var ventetiden fra du var på konsultasjon til du oppererte? Ventetiden fra konsultasjonen til selve opperasjonsdagen var vel rundt 1 mnd. Syns det gikk ganske fort. Konsultasjonstime fikk jeg samme uke som jeg bestile. Husk og spør om alt du lurer på konsultasjonen, fordi du får nesten ikke tid til prate med kirurgen på selve dagen. 

Ble du helt hjelpesløs uken etterpå og hva klarte du gjøre selv? Jeg ble ganske hjelpesløs den første uken. Hadde heldigvis tatt en uke ferie fra jobb slik at jeg bare kunne ligge hjemme på sofaen. Man må være ganske rolig de første dagene. De har jo tross alt skjært deg opp. Måtte ha hjelp til legge meg ned i sengen og kle på meg og dusje og egentlig det meste den første uken. Det er jo begrenset hva du har lov til også, du får bla. ikke lov og løfte armene noe høyt eller dusje den første uken. Men etter den uken så gikk alt ganske greit syns jeg. 

 

lisarorvik

10.06.2016 kl. 13:22
Av egene erfaringer, er det lurt å vente en stund før du måler bh størrelse. For jeg ser du enda har på plaster over sårene, noe som betyr at det ikke er så lenge siden du opererte. Man er jo veldig hoven i nesten to mnd, det er først da de dropper litt også. Jeg kjøpte meg en bh nesten rett etter oprasjoenen, å den er for stor den dag i dag.

Spennen å høre hvordan du syns det var, jeg har under musklen å der var helt jævlif hehe :)

kineli

10.06.2016 kl. 13:36
lisarorvik: takk for tips! Er en mnd siden jeg oppererte nå. Det meste av hovveheten er borte men skal vente med og kjøpe flere til en stund.
hehe ja, har hørt det er mye værre og ta under muskelen. Heldigvis slapp jeg det. Lenge siden du gjorde det?

lisarorvik

10.06.2016 kl. 17:00
Åja ja så bra, ja er rundt 7 månder siden nå :) ja heldig som fikk ta over hehe :)

10.06.2016 kl. 19:39
Tror du at du kommer til å bli værende på topplista når "silikon styret" går over?

kineli

10.06.2016 kl. 19:55
Anonym: nei, har heller ikke noe mål om å bli værende ;-)

Erica

11.06.2016 kl. 11:09
Change selger BH`er for alle så og si. De har nettbutikk, samt flere butikker i Trondheim: http://change.com/no/

Og så foretar de ordentlig målinger og finner den perfekte bh for dine behov. Sikker på at du blir fornøyd :)

kineli

11.06.2016 kl. 11:09
Erica: Ååå, Tusen Takk :-) Skal sjekke det ut :-)

Linda

14.06.2016 kl. 23:36
Jobber som avd. leder i undertøy på Cubus. Tenkte å informere deg om at vi har begynt å føre bh størrelser opp til g cup☺️👍🏻

kineli

15.06.2016 kl. 00:05
Linda: Åå så bra! Tusen takk for informasjonen :-) får dere inn i 75DD?

Heidi

16.06.2016 kl. 19:29
Du bør virkelig ta deg et lynkurs i rettskriving dersom du skal skrive blogg.. altså, operere skrives med EN p, ikke to!
kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv