Kine Lillesand

Jeg er blitt avhengig av skjønnhetsopperasjoner

  • Skrevet 11.06.2016 klokka 11:04
  • Kategori: hverdag..Jeg er avhengig av skjønnhetsopperasjoner, fikse på utseende mitt... Nei jeg har kanskje ikke kommet helt dit men jeg skjønner at det er noe folk blir avhengig av, man ser det ikke selv lengre. Hvordan man ser ut, har man tatt litt restylan i leppene så er det alltid litt for lite og skader jo ikke med litt mer? Man blir rett og slett blind på det. Jeg personlig syns ikke det er noe fint når man overdriver det, men litt fyll i leppene har jeg ingenting imot. Man må bare ikke overdrive. Det er sånn at har du penger så er det bare og fikse på det, istenfor og trene seg til mindre mage, så er det faktisk bare å gå på klinikken og be de fikse det. Hvor lett er ikke det om man har pengene tilgjengelig? Man får resultatet med en gang og slipper kanskje springe rumpa av seg i et halvt år. Alt kan kjøpes med penger nå. Skremmende! 

Skjønnhetsopperasjoner har blitt en slags trend hos unge jenter dessverre, alle ønsker gjøre det og mange som har økonomi til det velger gjøre det. For det må sies at det er kjempedyrt og fikse på kroppen sin. Det er jo egentlig bra, så alle ikke bare kan gå å få ny nese en dag liksom. Hva syns dere om å fikse på utseende sitt da? Syns dere det er verre når man endrer noe i ansiktet enn på kroppen sin? 
Når det kommer til kroppen din syns jeg man skal tenke kun på seg selv jeg, hva har det si om naboen din ikke syns den nye rumpen din er fin? Man oppererer for seg selv, burde man vertfall. Man skal tross alt leve med den kroppen resten av livet og ditt eget selvbilde er kjempeviktig. Så har du lenge hadd ønsker om å ta silikon eller fett suging og du vet du kommer til og føle det bedre med deg selv om du gjør det så syns jeg ikke det er noe mer og tenke på en gang. Mest sannsynlig kommer du ikke til og angre på det. Men en hver opperasjon bør være nøye gjennomtenkt og det er ikke noe man plutselig drar og gjør. 

Fortell meg gjerne din mening om dette, jeg er spent på å høre! :-) 

 
 

åsså når det kommer til å endre på kroppen sin føler jeg at det er et personelig valg. Om et hjelper noen å få bedre sjølvtillit så kjør på. Synes det blir feil av noen å vere morallærer å fortelle noen hva som er rett eller galt. Bra det er dyrt å endre på seg selv, så ikke alle gjør det uten å tenke seg om, som du skrev her <3

Å ta operasjoner er et fritt valg,å alle disse diskusjonene om at det er dårlig, synes jeg er helt patetisk. Folk må få gjøre det de vil, uten å få dårlig samvitighet! <3

Gunnhild

11.06.2016 kl. 21:43
Både for og imot jeg! Før var jeg helt imot, mente det var feil å skulle "jukse" seg til et penere utseende istedenfor å jobbe med det, men man kan ikke fikse alt selv har jeg funnet ut.. Jeg vet bare med meg selv at jeg ikke er helt fornøyd med at brystene mine har blitt mindre etter jeg slanket meg, og blir de enda mye mindre så kommer jeg helt sikkert til å vurdere silikon. Eneste jeg mener er uhyre viktig er at man må være psykisk klar for forandringene som kommer. Man må ha et såppas realistisk selvbilde at man skjønner når nok er nok slik at man ikke overdriver med restylan eller silikon.

kineli

11.06.2016 kl. 21:48
Gunnhild: kunne ikke vært mere enig med deg ;-)

11.06.2016 kl. 22:52
alle avhengigheter er skadelig.

Hvis det ikke er noe galt med kroppen din, hvorfor fikse det som ikke er ødelagt?

Jeg tror ikke folk synes noe særlig om jenter med oppblåste lepper og pupper.

Vi menn liker det naturlig.

juliieelvigen

12.06.2016 kl. 00:07
Jeg syntes du er veldig pen naturlig og ikke trenger noe som helst operasjoner, men jeg forstår deg veldig godt. Jeg hadde nok også gjort det samme om jeg hadde hatt råd. :-)

kineli

12.06.2016 kl. 00:09
juliieelvigen: så koselig sagt søte deg! <3

liveterherlig93

12.06.2016 kl. 12:39
er både for og i mot, har lyst på selv for vil ha større, men tenker når jeg får barn så blir det jo større:) og etter når jeg er gravid og de plager meg da kan jeg tenke at jeg kan fikse på de!

Maiken

13.06.2016 kl. 15:00
Ser ikke slik ut :P

kineli

13.06.2016 kl. 15:09
Maiken: hva mener du?

13.06.2016 kl. 15:09
JEG SYNS DU ER HOT OG JÆVLIG SMEXY

Maren

13.06.2016 kl. 16:33
Hei, så lenge man føler for det og det er gjennomtenkt, så er det greit:). Jeg hadde ikke gjort det, men hadde jeg følt på en "skavank" lenge og kanskje fått det bedre med meg selv hvis jeg hadde tatt n operasjon, så kanskje jeg hadde gjort det:). Det er opp til hver enkelt, og man skal respektere det:). Ha en fin dag videre:):)

Stine Tollefsen

13.06.2016 kl. 18:12
Bra skrevet! Syntes det er flott at det går an å endre på ting man virkelig ikke er fornøyd med, men syntes det er skremmenede trendy å fikse på seg selv. Virker ikke helt som alle gjør dette for sin egen del...

kineli

13.06.2016 kl. 18:16
Stine Tollefsen: Takk Stine :-) Enig med deg, trur mange gjør det for å få ekstra oppmerksomhet fra guttene, men det er litt feil grunnlag syns jeg ;p
kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv