Kine Lillesand

Jeg har gått på en skikkelig smell

  • Skrevet 12.06.2016 klokka 14:56
  • Kategori: hverdag

Hej! Litt sen oppdatering her men det er så fint vær ute så har vært i solen hele dagen. Nå holder jeg på og svare på alle spørsmålene dere har sendt inn og skal etterhvert her nå prøve og ta noen bilder av det siste innkjøpene og få her på bloggen. Det kommer i løpet av kvelden.. Det går ikke så fort med meg nå pga. formen men det kommer seg. Bare rop ut om det er noe spesielt dere ønsker lese om her inne så blir jeg kjempeglad. Alltid gøy med litt tips fra leserne mine. Vil jo at dere skal syns bloggen er spennende. 
Kjempegøy at så mange legger igjen kommentarer og sender mail forresten, det setter jeg utrolig stor pris på. Svarer alle sammen så fort jeg får til! Tusen takk :-) 

Ellers, over til noe annet.. Regner med alle har sett de fantastiske Cèline veskene? Jeg har virkelig ikke ord. Kjempefine vesker og de står høyt på ønskelisten. Kanskje jeg må kjøpe meg en i feriegave til meg selv? De er jo så fine og tidløse. Det er jo rett og slett som en innvistering. Veskene blir jo bare dyrere og dyrere for hvert år. Kanskje jeg bare må klikke hjem en veske..Hmm

Hva syns dere om veskene?


 

liveterherlig93

12.06.2016 kl. 15:01
den var sykt fin:)

Lilli

12.06.2016 kl. 22:47
Kjempefin :)

kineli

12.06.2016 kl. 22:55
Lilli: ja, spørs om jeg må kjøpe en slik! Litt stiv pris men men :-)
kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv