Kine Lillesand

Q&A

  • Skrevet 13.06.2016 klokka 10:25
  • Kategori: hverdag

Hei mine fine. Nå har jeg svart ferdig på spørsmålene jeg har fått i kommentarfeltet. Kommer til å ha ukens spørsmål en gang i uka fremover hvor jeg svarer på ting dere har spurt om i kommentarfeltet. Blir litt mer orden og lettere for dere finne igjen deres kommentar. Har vært litt mye om silikon og generelt operasjoner her inne den siste tiden, men vært så mange spørsmål osv om det men nå fremover blir det litt mer "vanlig" blogging. Håper dere får en fin start på uka ♥

Skal du ta flere operasjoner? 
Jeg vet ikke om jeg kommer til og la meg operere flere ganger, får se hva som frister etterhvert. Har en ting jeg tenker litt ekstra på så plutselig gjør jeg det. Må tenkte nøye gjennom det.

Har du snapchat?
Det har jeg vettu. Heter Kineli også på snapchat, bare legge meg til. Oppdaterer der litt oftere enn bloggen. Så følg meg der om du ønsker flere oppdateringer.

Hvor bor du? 
Jeg bor en liten halvtime utenfor Trondheim by. Bor på gård på lande og stortrives med det. Her koser jeg meg masse.

Skal du reise noe i sommer, isåfall hvor?
Vi er litt usikker på hva vi blir og gjøre denne sommeren, jeg og min kjære har muligens ferie til forskjellige tidspunkt. Så litt usikkert enda. Men jeg liker å være spontan så plutselig kan vi bare pakke bagen og sette oss på flyet mot varmere strøk. I fjor tilbragte jeg ferien i Norge med og gå forskjellige høye fjelltopper så derfor hadde det vært godt å komme seg bort litt nå. 

Er du opptatt av trening og kosthold? 
Ja jeg er jo egentlig det. Er bare det at jeg måtte ha en ufirvellig pause nå. Har jo operert for en liten mnd siden og da er det ikke lov og trene på ganske lenge og nå har jeg jo vært syk en stund så enda vanskeligere. Men så fort jeg blir frisk skal jeg starte på sånn smått igjen. Kan uansett begynne og jogge osv, ikke så mye med armer og brystmuskler i begynnelsen. Får bare ta det rolig og kjenne hvordan det går. Gleder meg! 

Hva jobber du med? 
Jeg jobber i barnehage og har gjort det i nå 4 år og stortrives med det. Har nå fått bloggen ved siden av så det er nok og henge fingrene i. Men slik liker vi! Elsker og skrive og syns det er kjempegøy og blogge så bare et + hvis man tjener på noe man elsker holde på med. 

Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? 
Jeg kjøper mye av klærne mine på Bik Bok, Nelly, H&M, Cubus og Missguided. I det siste har jeg blitt veldig fan av å handle klær på nettet. Sitte i fred og ro og klikke hjem klær, det er herlig! Så er det så lett og eventuelt levere tilbake om varene ikke passer. Nelly har som regel gratis frakt også så da blir det ikke noe ekstra kostnad. 

Har du bil? 
Ja det har jeg. Må nesten ha bil når man bor så langt ute på lande som meg. Per dags dato kjører jeg en Toyota Rav 4. Men skal faktisk og se på en ny BMW i morgen kanskje, på tide og bytte ut bil nå og det gleder jeg meg såå til. 

Hvor fikser du neglene dine og gjør du det fast? 
Ja, jeg fikser neglene mine fast hver tredje uke til Annette på Flatåsen i Trondheim. Kjempeflink dame som er veldig opptatt av at kundene skal bli 100% fornøyd, og det liker vi jo. Neglene mine vekser veldig fort, derfor jeg gjør det såppas ofte, trur kanskje de fleste velger gjøre det i gang i mnd bare? 

Liker dere slike innlegg? 

 

Janne

13.06.2016 kl. 11:31
veldig fine svar, liker slike innlegg ja :D

kineli

13.06.2016 kl. 11:32
Janne: Så bra, Tusen Takk :-)

Silje Romundset Karlsvik

13.06.2016 kl. 19:41
Fint innlegg med gode svar :D Likte det veldig!
kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv