Kine Lillesand

Inngått spennende samarbeid

 • Skrevet 20.06.2016 klokka 22:42
 • Kategori: Blogg

Hei dere <3 Beklager litt sen oppdatering fra min side, men her har dagen gått i ett med jobbing så har ikke hadd tid til sette meg ned her før nå.

Idag har jeg inngått ett veldig spennende samarbeid med en sponsor. Gleder meg til fortelle dere mere om det! Satser på i slutten av uken.

Jeg tenkte jeg skulle starte med "uken som var" innlegg, hva syns dere om det? Har allerede startet på det så poster det i morgen. Blogges senere dere <3 klem

Jeg tjener over 300.000kr i måneden

 • Skrevet 20.06.2016 klokka 00:22
 • Kategori: Blogg

Det har vel alltid vært et stort tema blant mange hvor mye vi bloggere tjener. Jeg forstår godt at folk er nysgjerrige på det, fordi det kanskje er en jobb som så mange ikke har kunnskaper om. Det finnes jo ingen fasit svar på hva bloggere tjener. Det kommer an på hvor mange lesere dem har, hvor mange reklame innlegg og hvordan sponsor avtaler hver enkelt blogger har. Selv tjener ikke så mye penger på bloggen enda. Hadde vært en drøm og en dag kunne leve av og skrive på bloggen, så hvem vet.. Har fått meg noen sponsorer så det syns jeg er kjempestas da. Man må jo begynne en plass vet dere.

Uansett syns jeg ikke det er greit og spørre meg hvor mye jeg tjener på bloggen. Hvis du jobber i kassa på rema 1000 så er det vel ikke greit at jeg spør deg heller? Det er ikke sånn fordi jeg "bare" blogger så kan dere spørre om alt mulig? ..Privatøkonomi er ikke noe man vil dele med hele verden. Kan si så mye som at bloggere tjener en grei sum i måneden.

Shopping

 • Skrevet 19.06.2016 klokka 19:41
 • Kategori: Blogg

Hei. Trudde jeg postet et innlegg tidligere idag men det kom tydeligvis ikke gjennom. I går var vi som sagt på IKEA og på shopping. Prosjekt stue er nå i gang. Gleder meg til få det slik som jeg ønsker ha det her, blir så bra.

Kanskje noen av dere har noe tips til sider hvor de selger fint interiør? Tips tas imot med stor takk :-)

Skal operere ansiktet

 • Skrevet 18.06.2016 klokka 14:10
 • Kategori: Blogg

God lørdag! Idag har vi sovet lenge og hadd en deilig start på dagen, elsker slike morgener. Nå er vi på vei ut døren for å dra på shopping på IKEA. Litt småting vi trenger til hjemmet.

Ellers har jeg fått brev fra klinikk Stokkan, skal inn og endre noe i ansiktet mitt. Gleder meg! Alltid litt ekstra skummelt når det er i ansiktet, men de er så flink så regner ikke med det blir noe problem.

Ønsker dere en fin Lørdag. Bloggee senere idag.

Rolig kveld

 • Skrevet 17.06.2016 klokka 20:35
 • Kategori: Blogg

God kveld! Nå har vi spist taco og er klar for filmkveld. Idag har vi bare slappet av og egentlig ikke gjort stort. I morgen spørs det om jeg bør dra på Elkjøp og invitere i ett kamera. Bloggen blir mye bedre med litt skikkelige bilder. Så jeg får se hva jeg finner. Pakkene mine fra Nelly har også kommet, viser dere når jeg henter det.

Blogges i morgen dere. Klem fra meg

Vinn helt nye Quay briller

 • Skrevet 17.06.2016 klokka 13:06
 • Kategori: Blogg

Hei. Da tenkte jeg det var på tide med en konkurranse. Jeg har et helt par nye briller fra Quay som jeg ønsker gi bort til en av dere. Det eneste dere trenger og gjøre for å være med er og følge meg på Instagram. Der heter jeg kiineli. Når du har gjort det må du legge igjen en kommentar her slik at jeg får kontaktet vinneren. Trekker vinneren rett over helgen.

Jeg har besteget Nord-Europas høyeste fjell

 • Skrevet 16.06.2016 klokka 23:45
 • Kategori: Blogg

Hei søtinger. Har dere hadd en fin Torsdag? Det har vi. Vi har vært ute og spist og kino og bare hadd det koselig.

Etter jeg fortalte om at jeg hadde vært på Galdhøpiggen fikk jeg en del spørsmål om turen som jeg tenkte jeg skulle svare på nå.

Hvor lang tid brukte dere på turen? Om jeg ikke husker feil så brukte vi vel 8-9 timer på turen. Det er to turer opp dit og vi valgte gå den "lette" veien.

Koster det noe være med? Ja, man må betale 200kr per person hvis man skal gå sammen med brefører. Da betaler du inne på hotellet samme morgen.

Er det en krevende tur? Nei helt ærlig syns jeg det var en av de letteste fjellturene jeg har vært på. Man starter allerede oppe på 1800 MOH. Den første biten går man alene og bestemmer tempoet selv. Så kommer man dit man skal krysse isbreen og da må man gå i taulag. Da går det ganske rolig oppover, alle skal henge på. Siste biten er den mest krevende og der trenger man ikke lengre gå i tau.

Er dere mange som går? Når vi gikk var vi vel 200 personer. Det var visst en vanlig lørdag hos dem, så ja ganske mange går turen hver dag.

Lå dere på hotell? Ja vi lå på hotell der oppe. Da fikk vi oss en god dusj når vi kom ned fra fjellet og det var felles middag med hele gjengen som hadde vært på tur når vi kom ned. Det var kjempekoselig!

Om det er noen spørsmål jeg har glemt så bare rop ut! I morgen kommer det konkurranse på bloggen med fantastisk premie, så følg med. God natt!

Avhengig av vill sex

 • Skrevet 16.06.2016 klokka 12:04
 • Kategori: Blogg

God morgen! Nå har jeg akkurat lest en artikkel på nett om en jente på min alder som er avhengig av sex. Det er faktisk en sykdom å ha den trangen. Jaja sånn er det.

Nå skal jeg straks hente lillebror på skolen så skal vi ut og spise og på kino. Skikkelig søskenkos. Er alt for dårlig på det så må bli flinkere. Har fått igjen bilen min fra verksted og alt er bare fantastisk! Blir så godt humør av dette fine været.

Kos dere idag 😊

Jeg har tatt helt av

 • Skrevet 15.06.2016 klokka 22:33
 • Kategori: Blogg

God kveld. Her har jeg brukt kvelden på litt nettshopping. Er så gøy og handle klær for tiden, får så mye inspirasjon på denne tiden av året. Også må jeg innrømme det er ekstra gøy nå som jeg kan bruke vanlig bh eller gå toppløs. Det jeg har handlet er fra Nelly, Missguided og Shein. Bare og spør om dere lurer på link så skal jeg prøve finne det. Hva syns dere om slike innlegg? Liker dere se de nyeste innkjøpene? Kom gjerne med tips til hva dere vil lese om. Vil jo at dere skal finne denne bloggen interessant.

Håper dere har en fin Onsdagskveld. Blogges i morgen

Hva syns dere om innkjøpene?

Er evig takknemlig

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 23:11
 • Kategori: Blogg

Hei og god kveld dere ❤

Nå ligger jeg her i sengen og leser gjennom alle kommentarer fra dere og blir helt rørt. Dere er så snille med meg, skriver så mye fint. Dere skal vite at jeg leser alle kommentarene jeg får her inne og på Mail. Setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min og legger igjen en kommentar. Det gir meg masse motivasjon til og skrive bra innlegg fremover.

Nå er det natta her, ville bare innom og fortelle at jeg er evig takknemlig for hver og en av dere. Vi blogges i morgen, puss puss.

Snapchat

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 15:10
 • Kategori: Blogg

Sånn, da har jeg bestemt meg for å åpne Snapchat for alle som ønsker følge meg. Der oppdaterer jeg naturligvis litt hyppigere enn her inne. Det er jo en helt genial oppfinnelse.

Nå skal jeg svare på Mail fra dere lesere og sponsorer før jeg skal ta turen videre ut i finværet. Senere idag blir det biff og fløtepoteter ute på terrassen. Viktig og nyte det fine været når det først kommer. Gleder meg så til kjøpe meg kamera slik at jeg får tatt fine bilder til bloggen. Blir liksom ikke helt det samme med iPhone bilder.

På Snapchat heter jeg KIINELI for dere som ønsker følge meg der.

Ha en fin Tirsdag alle sammen 😊

Jeg skal operere rumpa mi

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 13:08
 • Kategori: Blogg

Hei dere. Nå er bikinien på og jeg ligger ute i gresset og prøver å få litt farge på kroppen. Skulle egentlig hente bilen som er på verksted idag men de er ikke ferdig så det blir ikke før i morgen. Og uten bil kommer jeg meg ingen plass. Tenkte jeg skulle dra og se på kamera slik at jeg får litt finere bilder her inne men det får vente til i morgen.

...Over til noe annet, silikon i rumpa! For hver dag som går leser jeg om flere og flere som velger gjøre det. Føler ikke det er noe big deal lengre. Man trenger ikke bli nye Kim kardshian fordi om man kjøper seg litt større rumpe? Jeg syns det er kjempefint med sprettrumpe, men ikke når de blir så store. Hvis jeg skulle gjort noe slikt ville jeg ikke gjort den stor men mest mulig naturlig for kroppen. Plutselig en dag gjør jeg det? Hvem vet.. De fleste reiser vel til utlande for og gjennomføre en slik operasjon, trur ikke det er så mange som gjør det her hjemme? Hvis det er noen i det hele tatt. De gjorde det ikke på klinikk stokkan i Trondheim for å si det slik. Hva syns dere om silikon i rumpa? 😊

Operere vaginaen

 • Skrevet 12.06.2016 klokka 16:41
 • Kategori: Blogg

..Nå har jeg lest en del på nettet om forskjellige operasjoner som folk gjennomfører. Noen velger kjøpe seg større pupper, mindre nese, smalere midje osv. Listen er lang..

Men enkelte dere, velger og operere vaginaen sin. Jeg mener, hvem gjør det? Det er vel litt drøyt spør du meg. Jeg kan forstå at de som har vært gjennom fødsel kan velge og gjøre det men vi som ikke har født noe barn trenger vel ikke det? Dere trenger ikke bekymre dere, det er en operasjon jeg ikke skal gjennomføre nå uansett, forhåpentligvis aldri.

Fra sykestua

 • Skrevet 10.06.2016 klokka 20:29
 • Kategori: Blogg

God kveld :-) ville bare innom og vise litt livstegn. Her er det ikke så mye som skjer, ligger rett ut på sofaen med virusinfeksjon, kjempe kjedelig. Satser på at formen kommer seg snart.

Har fått noen kommentarer på om jeg ikke kan ha spørsmålsrunde og det kan jeg selvfølgelig ha. Bare spør i kommentarfeltet her så skal jeg svare fortløpende. Har vært litt mye silikon prat her inne den siste tiden så skjønner om det er andre ting dere lurer på også.

Ha en fin kveld dere

Mobilblogger derfor litt dårlig kvalitet på bildet

Bilde av mine nye silikonpupper

 • Skrevet 08.06.2016 klokka 21:54
 • Kategori: Blogg

Heia! Flere og flere spør om de kan få se bildene av de nye puppene så her kommer det. Kommer mer utfyllende innlegg om silikonen etterhvert. Puss puss

Ny blogg!

 • Skrevet 13.05.2016 klokka 22:34
 • Kategori: Blogg

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits