Kine Lillesand

Tar med bloggen på nye eventyr

 • Skrevet 15.06.2016 klokka 11:58
 • Kategori: hverdag

Hei. Nå er jeg inne og har en liten pause fra sola, er langt over 20 grader i Trondheim idag. Kjempedeilig! Venter på telefon fra bil verkstedet, håper virkelig den blir ferdig idag. Har litt jeg skulle gjort så da er det lettere med bil. Skal bla. Fikse neglene mine ikveld og tenkte meg på butikken og få kjøpt meg nytt speilreflekskamera.

Ellers startet jeg dagen min med og se på sydenturer. Vurderer bare bestille en tur til varmere strøk om et par uker. Ta med bloggen og få tatt mange fine bilder til dere. Hadde vært så deilig med en uke med fullstendig avslapning. Har dere noe reisemål og anbefale?

TIDENES SPRETTRUMPE

 • Skrevet 13.06.2016 klokka 12:51
 • Kategori: hverdag

 

Regner med de fleste har hørt om de kjente "rumpebuksene". Nå har jeg bestilt meg et par nye som jeg venter på i posten. Har mange fra før men får aldri nok av de buksene. Buksene finnes jo i så mange spreke farger så gøy å ha noe annet enn bare svart og grå i sommer. De er så utrolig behagelig og ha på seg og man får tidenes sprettrumpe i de. Hvem vil ikke ha det liksom?
Til og med de som nesten ikke har rumpe fra før får fin rumpe i disse buksene. Det er som å ha på joggebukse så de er veldig behagelig. Jeg går alltid opp en størrelse i disse buksene, de er litt små i størrelsen noen. Varierer hvilken modell du kjøper har jeg erfart. Kvaliteten på buksene er også helt upåklagelige. Du finner alle bukene her inne. Tar kun et par dager fra man bestiller så har du den i posten, går kjempe fort. 

♥ Ønsker dere en fin mandag.
 

Q&A

 • Skrevet 13.06.2016 klokka 10:25
 • Kategori: hverdag

Hei mine fine. Nå har jeg svart ferdig på spørsmålene jeg har fått i kommentarfeltet. Kommer til å ha ukens spørsmål en gang i uka fremover hvor jeg svarer på ting dere har spurt om i kommentarfeltet. Blir litt mer orden og lettere for dere finne igjen deres kommentar. Har vært litt mye om silikon og generelt operasjoner her inne den siste tiden, men vært så mange spørsmål osv om det men nå fremover blir det litt mer "vanlig" blogging. Håper dere får en fin start på uka ♥

Skal du ta flere operasjoner? 
Jeg vet ikke om jeg kommer til og la meg operere flere ganger, får se hva som frister etterhvert. Har en ting jeg tenker litt ekstra på så plutselig gjør jeg det. Må tenkte nøye gjennom det.

Har du snapchat?
Det har jeg vettu. Heter Kineli også på snapchat, bare legge meg til. Oppdaterer der litt oftere enn bloggen. Så følg meg der om du ønsker flere oppdateringer.

Hvor bor du? 
Jeg bor en liten halvtime utenfor Trondheim by. Bor på gård på lande og stortrives med det. Her koser jeg meg masse.

Skal du reise noe i sommer, isåfall hvor?
Vi er litt usikker på hva vi blir og gjøre denne sommeren, jeg og min kjære har muligens ferie til forskjellige tidspunkt. Så litt usikkert enda. Men jeg liker å være spontan så plutselig kan vi bare pakke bagen og sette oss på flyet mot varmere strøk. I fjor tilbragte jeg ferien i Norge med og gå forskjellige høye fjelltopper så derfor hadde det vært godt å komme seg bort litt nå. 

Er du opptatt av trening og kosthold? 
Ja jeg er jo egentlig det. Er bare det at jeg måtte ha en ufirvellig pause nå. Har jo operert for en liten mnd siden og da er det ikke lov og trene på ganske lenge og nå har jeg jo vært syk en stund så enda vanskeligere. Men så fort jeg blir frisk skal jeg starte på sånn smått igjen. Kan uansett begynne og jogge osv, ikke så mye med armer og brystmuskler i begynnelsen. Får bare ta det rolig og kjenne hvordan det går. Gleder meg! 

Hva jobber du med? 
Jeg jobber i barnehage og har gjort det i nå 4 år og stortrives med det. Har nå fått bloggen ved siden av så det er nok og henge fingrene i. Men slik liker vi! Elsker og skrive og syns det er kjempegøy og blogge så bare et + hvis man tjener på noe man elsker holde på med. 

Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? 
Jeg kjøper mye av klærne mine på Bik Bok, Nelly, H&M, Cubus og Missguided. I det siste har jeg blitt veldig fan av å handle klær på nettet. Sitte i fred og ro og klikke hjem klær, det er herlig! Så er det så lett og eventuelt levere tilbake om varene ikke passer. Nelly har som regel gratis frakt også så da blir det ikke noe ekstra kostnad. 

Har du bil? 
Ja det har jeg. Må nesten ha bil når man bor så langt ute på lande som meg. Per dags dato kjører jeg en Toyota Rav 4. Men skal faktisk og se på en ny BMW i morgen kanskje, på tide og bytte ut bil nå og det gleder jeg meg såå til. 

Hvor fikser du neglene dine og gjør du det fast? 
Ja, jeg fikser neglene mine fast hver tredje uke til Annette på Flatåsen i Trondheim. Kjempeflink dame som er veldig opptatt av at kundene skal bli 100% fornøyd, og det liker vi jo. Neglene mine vekser veldig fort, derfor jeg gjør det såppas ofte, trur kanskje de fleste velger gjøre det i gang i mnd bare? 

Liker dere slike innlegg? 

 

Jeg har gått på en skikkelig smell

 • Skrevet 12.06.2016 klokka 14:56
 • Kategori: hverdag

Hej! Litt sen oppdatering her men det er så fint vær ute så har vært i solen hele dagen. Nå holder jeg på og svare på alle spørsmålene dere har sendt inn og skal etterhvert her nå prøve og ta noen bilder av det siste innkjøpene og få her på bloggen. Det kommer i løpet av kvelden.. Det går ikke så fort med meg nå pga. formen men det kommer seg. Bare rop ut om det er noe spesielt dere ønsker lese om her inne så blir jeg kjempeglad. Alltid gøy med litt tips fra leserne mine. Vil jo at dere skal syns bloggen er spennende. 
Kjempegøy at så mange legger igjen kommentarer og sender mail forresten, det setter jeg utrolig stor pris på. Svarer alle sammen så fort jeg får til! Tusen takk :-) 

Ellers, over til noe annet.. Regner med alle har sett de fantastiske Cèline veskene? Jeg har virkelig ikke ord. Kjempefine vesker og de står høyt på ønskelisten. Kanskje jeg må kjøpe meg en i feriegave til meg selv? De er jo så fine og tidløse. Det er jo rett og slett som en innvistering. Veskene blir jo bare dyrere og dyrere for hvert år. Kanskje jeg bare må klikke hjem en veske..Hmm

Hva syns dere om veskene?


 

Jeg er blitt avhengig av skjønnhetsopperasjoner

 • Skrevet 11.06.2016 klokka 11:04
 • Kategori: hverdag..Jeg er avhengig av skjønnhetsopperasjoner, fikse på utseende mitt... Nei jeg har kanskje ikke kommet helt dit men jeg skjønner at det er noe folk blir avhengig av, man ser det ikke selv lengre. Hvordan man ser ut, har man tatt litt restylan i leppene så er det alltid litt for lite og skader jo ikke med litt mer? Man blir rett og slett blind på det. Jeg personlig syns ikke det er noe fint når man overdriver det, men litt fyll i leppene har jeg ingenting imot. Man må bare ikke overdrive. Det er sånn at har du penger så er det bare og fikse på det, istenfor og trene seg til mindre mage, så er det faktisk bare å gå på klinikken og be de fikse det. Hvor lett er ikke det om man har pengene tilgjengelig? Man får resultatet med en gang og slipper kanskje springe rumpa av seg i et halvt år. Alt kan kjøpes med penger nå. Skremmende! 

Skjønnhetsopperasjoner har blitt en slags trend hos unge jenter dessverre, alle ønsker gjøre det og mange som har økonomi til det velger gjøre det. For det må sies at det er kjempedyrt og fikse på kroppen sin. Det er jo egentlig bra, så alle ikke bare kan gå å få ny nese en dag liksom. Hva syns dere om å fikse på utseende sitt da? Syns dere det er verre når man endrer noe i ansiktet enn på kroppen sin? 
Når det kommer til kroppen din syns jeg man skal tenke kun på seg selv jeg, hva har det si om naboen din ikke syns den nye rumpen din er fin? Man oppererer for seg selv, burde man vertfall. Man skal tross alt leve med den kroppen resten av livet og ditt eget selvbilde er kjempeviktig. Så har du lenge hadd ønsker om å ta silikon eller fett suging og du vet du kommer til og føle det bedre med deg selv om du gjør det så syns jeg ikke det er noe mer og tenke på en gang. Mest sannsynlig kommer du ikke til og angre på det. Men en hver opperasjon bør være nøye gjennomtenkt og det er ikke noe man plutselig drar og gjør. 

Fortell meg gjerne din mening om dette, jeg er spent på å høre! :-) 

 
 

Svar på spørsmål om silikon

 • Skrevet 10.06.2016 klokka 12:42
 • Kategori: hverdag

Hej! Har fått mange spørsmål fra dere etter jeg la ut innlegget om silikon, så nå skal jeg prøve svare så godt jeg kan. Har fått med de fleste spørsmålene men om det er noe du lurer på så bare spørre så skal jeg prøve svare i kommentarfeltet. Håper svarene er til hjelp for noen som kanskje vurderer silikon selv. Husker selv tiden rett før opperasjonen, leste overalt på nettet om silikon. Slukte alt jeg fant. Så ikke vær redd for å spørre om det er noe. 

Hvor mange gram har du og kan du beskrive smertene i ettertid? Jeg har 350g i hvert bryst. Men husk, det er veldig forskjellig fra person til person hvordan det blir. 350g trenger ikke se likedan ut på deg som på meg. Kommer an på hvor mye hud man har der og hvordan utgangspunktet er. Hør med kirugen din og gjerne vis bilder av hvordan du ønsker resultatet skal bli så regner jeg med du blir fornøyd! Jeg viste frem bilde og han fikk til akkuratt det jeg ønsket meg. 

Hva måtte du betale for det? Kommer det an på størrelse? Jeg betalte 32.900,- for selve opperasjonen med oppfølgingstime i ettertid. Konsultasjonen kostet 500 kroner og sport bh og diverse såpe osv som du må vaske deg med før opperasjonen kom vel på 500 kroner. Så tilsammen har jeg vel betalt ca. 34.000,- 

Hvilken BH størrelse brukte du før og hva bruker du nå? Jeg skal vei på reimers og måle meg en dag slik at jeg finner riktig størrelse. Det er kjempeviktig. Før brukte jeg 75C og nå regner jeg med at jeg blir en 75DD. Kjøpte meg en BH fra cubus her om dagen i 75D men den var litt liten. Så vi får se. Kan bli vanskelig å finne riktig bh fremmover, har ikke så store størrelser på Hm og cubus. Gi gjerne tips hvor du kjøper dine om du har store pupper.

Gjorde det vondt? Nei jeg syns ikke det gjorde spesielt vondt jeg. Jeg tok som sagt over muskel og har hørt at det blir litt mindre smerter da. Hadde litt vondt akuratt i det jeg våknet så fikk meg noen morfin tabletter så gikk det over. Var vondt og reise seg fra liggende stilling den første uken men så lenge jeg ikke rørte så mye på meg så kjente jeg nesten ingenting. Gikk mye bedre enn forventet, hadde forbredt meg på det verste. 

Anatomiske eller runde proteser? Jeg har runde proteser. Syns personlig det er finest. 

Tok du over eller under muskel? Jeg tok over muskel. Har vel litt med hvor mye hud man har rundt brystet osv. Litt usikker. Men der velger jo kirugen det som passer din kropp best. 

Er du fornøyd med resultatet? Kunne du tenkt deg større eller mindre? Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Nå er det tre uker siden jeg oppererte, idag faktisk. Så puppene har enda ikke blitt 100% slik som de kommer til å være. Fortsatt litt hovven og blå men de blir bedre for hver dag. Jeg er så fornøyd med resultatet og det er deilig. Var kjemperedd for at jeg skulle ta for lite eller for mye, men det ble akkuratt slik jeg hadde sett for meg. Dere som vurderer ta må huske at formen endrer seg mye etter de to første ukene. I begynnelsen etter opperasjonen var de kjempespisse men nå er de runde og mere mjuke. Steinharde de første ukene ogå. Alt går seg til, man må ta tiden til hjelp.

Hvor oppererte du deg? Jeg utførte opperasjonen på Klinikk Stokkan i Trondheim. Har hørt og lest mye bra om de så følte meg helt trygg når jeg kom dit. Kan anbefale den plassen videre om noen tenker på det samme. 

Hvor lang tid var ventetiden fra du var på konsultasjon til du oppererte? Ventetiden fra konsultasjonen til selve opperasjonsdagen var vel rundt 1 mnd. Syns det gikk ganske fort. Konsultasjonstime fikk jeg samme uke som jeg bestile. Husk og spør om alt du lurer på konsultasjonen, fordi du får nesten ikke tid til prate med kirurgen på selve dagen. 

Ble du helt hjelpesløs uken etterpå og hva klarte du gjøre selv? Jeg ble ganske hjelpesløs den første uken. Hadde heldigvis tatt en uke ferie fra jobb slik at jeg bare kunne ligge hjemme på sofaen. Man må være ganske rolig de første dagene. De har jo tross alt skjært deg opp. Måtte ha hjelp til legge meg ned i sengen og kle på meg og dusje og egentlig det meste den første uken. Det er jo begrenset hva du har lov til også, du får bla. ikke lov og løfte armene noe høyt eller dusje den første uken. Men etter den uken så gikk alt ganske greit syns jeg. 

 

Opperere bort ribbbeinene neste

 • Skrevet 09.06.2016 klokka 10:52
 • Kategori: hverdag

Hei og god dag alle ♥
Har fått inn mange spørsmål ang. silikonen, det skal jeg begynne og svare på i løpet av dagen så det kommer om ikke så lenge. Det er rart hvor "vanlig" det har blitt og ta skjønnhetsopperasjoner nå idag. Føler alle sammen gjør det, spesielt bloggere. Det er liksom ikke noe big deal og gjøre det lenger, rart hvordan samfunet forandrer seg.  De som velger og oppererer seg og er åpen om det får alltid mye negativ respons rundt det. Det er jo ikke slik at noen som har opperert seg til litt større pupper eller smalere midje blir ett dårligere menneske? Virker sånn på enkelte. Man har ikke rett til og rakke ned på mennesker for at de har opperert seg. Hvis du ikke har noe fint å si om det får du heller holde kjeft. 
Jeg mener dette bør være opp til hver enkelt hva de ønsker gjøre med kroppen sin. Selv har jeg som dere vet valg og ta silikon etter mange år med grubling. Angrer ikke ett sekund på at jeg gjorde det, kjempeglad for det nå. Kanskje det blir flere opperasjoner? Hvem vet. Det vil tiden vise. En ting er viktig, og det er å ikke opperere seg fordi at andre gjør det. Det er noe du må gjøre fordi du selv har lyst til det. Du skal tross alt leve med det resten av livet ditt ( mest sannsynlig ). Nei, nå må jeg hive meg rundt og svare på litt spørsmål her. Kunne sikkert skrevet en hel bok om dette temaet. 


Bilde er fra google, av Pixee som har valgt å ta bort 6 ribbein//
 

Hva er deres mening om skjønnhetsopperasjoner? 

Jeg har tatt silikon

 • Skrevet 08.06.2016 klokka 18:12
 • Kategori: hverdag

Hej dere! Litt rolig start på meg her inne, har blitt syk så ikke så spennende hverdag og lite med energi til overs. Satser på at det snart blir bedre. For noen uker tilbake tok jeg og oppererte inn silikon i brystene. Det er noe jeg har tenkt på i mange år så det var overhode ikke noe impuls opperasjon. En slik avgjørelse bør være nøye gjennomtenkt og ikke gjøre det for andre sin skyld. Ikke ta silikon for at andre skal syns du er finere da. Det må være noe du gjør for ditt eget selvbilde. Jeg tenkte jeg like godt kunne kjøre igang en spørrerunde om silikon siden det er mange som har spørsmål rundt det temaet. Bare spør i kommentarfeltet så svarer jeg i eget innlegg i løpet av uken! 

Får ikke lastet opp noen egene bilder på dette innlegget pga. noe feil med bloggen. Skal fikse det snarest. Håper dere har det bra ♥ klem 


Bilde er lånt fra google/egne bilder kommer så fort jeg får det til //

 

Endelig igang igjen

 • Skrevet 05.06.2016 klokka 14:21
 • Kategori: hverdag

Hei. Da er plutselig lysten til og blogge tilbake igjen. Nå er det lenge siden jeg har blogget så det blir gøy og starte på igjen. Har slettet min tidligere blogg så da måtte jeg lage meg en ny. Her inne kommer jeg til skrive om hverdagen min og ellers ting dere ønsker og lese om. Nå er motivasjonen for og komme i gang på topp så dette blir bra. Er blitt litt rusten på blogging men satser på det kommer seg etterhvert. Kanskje noen av mine gamle lesere er her enda? Det hadde vært morro. 

Nå skal jeg sette meg ned og prøve og lage en header og finne et fint design til bloggen. Er så mye gøyere og blogge når den ser fin og stilfull ut. Klem

kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits