Kine Lillesand

Inngått spennende samarbeid

 • Skrevet 20.06.2016 klokka 22:42
 • Kategori: Blogg

Hei dere <3 Beklager litt sen oppdatering fra min side, men her har dagen gått i ett med jobbing så har ikke hadd tid til sette meg ned her før nå.

Idag har jeg inngått ett veldig spennende samarbeid med en sponsor. Gleder meg til fortelle dere mere om det! Satser på i slutten av uken.

Jeg tenkte jeg skulle starte med "uken som var" innlegg, hva syns dere om det? Har allerede startet på det så poster det i morgen. Blogges senere dere <3 klem

Jeg tjener over 300.000kr i måneden

 • Skrevet 20.06.2016 klokka 00:22
 • Kategori: Blogg

Det har vel alltid vært et stort tema blant mange hvor mye vi bloggere tjener. Jeg forstår godt at folk er nysgjerrige på det, fordi det kanskje er en jobb som så mange ikke har kunnskaper om. Det finnes jo ingen fasit svar på hva bloggere tjener. Det kommer an på hvor mange lesere dem har, hvor mange reklame innlegg og hvordan sponsor avtaler hver enkelt blogger har. Selv tjener ikke så mye penger på bloggen enda. Hadde vært en drøm og en dag kunne leve av og skrive på bloggen, så hvem vet.. Har fått meg noen sponsorer så det syns jeg er kjempestas da. Man må jo begynne en plass vet dere.

Uansett syns jeg ikke det er greit og spørre meg hvor mye jeg tjener på bloggen. Hvis du jobber i kassa på rema 1000 så er det vel ikke greit at jeg spør deg heller? Det er ikke sånn fordi jeg "bare" blogger så kan dere spørre om alt mulig? ..Privatøkonomi er ikke noe man vil dele med hele verden. Kan si så mye som at bloggere tjener en grei sum i måneden.

Shopping

 • Skrevet 19.06.2016 klokka 19:41
 • Kategori: Blogg

Hei. Trudde jeg postet et innlegg tidligere idag men det kom tydeligvis ikke gjennom. I går var vi som sagt på IKEA og på shopping. Prosjekt stue er nå i gang. Gleder meg til få det slik som jeg ønsker ha det her, blir så bra.

Kanskje noen av dere har noe tips til sider hvor de selger fint interiør? Tips tas imot med stor takk :-)

Skal operere ansiktet

 • Skrevet 18.06.2016 klokka 14:10
 • Kategori: Blogg

God lørdag! Idag har vi sovet lenge og hadd en deilig start på dagen, elsker slike morgener. Nå er vi på vei ut døren for å dra på shopping på IKEA. Litt småting vi trenger til hjemmet.

Ellers har jeg fått brev fra klinikk Stokkan, skal inn og endre noe i ansiktet mitt. Gleder meg! Alltid litt ekstra skummelt når det er i ansiktet, men de er så flink så regner ikke med det blir noe problem.

Ønsker dere en fin Lørdag. Bloggee senere idag.

Rolig kveld

 • Skrevet 17.06.2016 klokka 20:35
 • Kategori: Blogg

God kveld! Nå har vi spist taco og er klar for filmkveld. Idag har vi bare slappet av og egentlig ikke gjort stort. I morgen spørs det om jeg bør dra på Elkjøp og invitere i ett kamera. Bloggen blir mye bedre med litt skikkelige bilder. Så jeg får se hva jeg finner. Pakkene mine fra Nelly har også kommet, viser dere når jeg henter det.

Blogges i morgen dere. Klem fra meg

Vinn helt nye Quay briller

 • Skrevet 17.06.2016 klokka 13:06
 • Kategori: Blogg

Hei. Da tenkte jeg det var på tide med en konkurranse. Jeg har et helt par nye briller fra Quay som jeg ønsker gi bort til en av dere. Det eneste dere trenger og gjøre for å være med er og følge meg på Instagram. Der heter jeg kiineli. Når du har gjort det må du legge igjen en kommentar her slik at jeg får kontaktet vinneren. Trekker vinneren rett over helgen.

Jeg har besteget Nord-Europas høyeste fjell

 • Skrevet 16.06.2016 klokka 23:45
 • Kategori: Blogg

Hei søtinger. Har dere hadd en fin Torsdag? Det har vi. Vi har vært ute og spist og kino og bare hadd det koselig.

Etter jeg fortalte om at jeg hadde vært på Galdhøpiggen fikk jeg en del spørsmål om turen som jeg tenkte jeg skulle svare på nå.

Hvor lang tid brukte dere på turen? Om jeg ikke husker feil så brukte vi vel 8-9 timer på turen. Det er to turer opp dit og vi valgte gå den "lette" veien.

Koster det noe være med? Ja, man må betale 200kr per person hvis man skal gå sammen med brefører. Da betaler du inne på hotellet samme morgen.

Er det en krevende tur? Nei helt ærlig syns jeg det var en av de letteste fjellturene jeg har vært på. Man starter allerede oppe på 1800 MOH. Den første biten går man alene og bestemmer tempoet selv. Så kommer man dit man skal krysse isbreen og da må man gå i taulag. Da går det ganske rolig oppover, alle skal henge på. Siste biten er den mest krevende og der trenger man ikke lengre gå i tau.

Er dere mange som går? Når vi gikk var vi vel 200 personer. Det var visst en vanlig lørdag hos dem, så ja ganske mange går turen hver dag.

Lå dere på hotell? Ja vi lå på hotell der oppe. Da fikk vi oss en god dusj når vi kom ned fra fjellet og det var felles middag med hele gjengen som hadde vært på tur når vi kom ned. Det var kjempekoselig!

Om det er noen spørsmål jeg har glemt så bare rop ut! I morgen kommer det konkurranse på bloggen med fantastisk premie, så følg med. God natt!

Avhengig av vill sex

 • Skrevet 16.06.2016 klokka 12:04
 • Kategori: Blogg

God morgen! Nå har jeg akkurat lest en artikkel på nett om en jente på min alder som er avhengig av sex. Det er faktisk en sykdom å ha den trangen. Jaja sånn er det.

Nå skal jeg straks hente lillebror på skolen så skal vi ut og spise og på kino. Skikkelig søskenkos. Er alt for dårlig på det så må bli flinkere. Har fått igjen bilen min fra verksted og alt er bare fantastisk! Blir så godt humør av dette fine været.

Kos dere idag 😊

Jeg har tatt helt av

 • Skrevet 15.06.2016 klokka 22:33
 • Kategori: Blogg

God kveld. Her har jeg brukt kvelden på litt nettshopping. Er så gøy og handle klær for tiden, får så mye inspirasjon på denne tiden av året. Også må jeg innrømme det er ekstra gøy nå som jeg kan bruke vanlig bh eller gå toppløs. Det jeg har handlet er fra Nelly, Missguided og Shein. Bare og spør om dere lurer på link så skal jeg prøve finne det. Hva syns dere om slike innlegg? Liker dere se de nyeste innkjøpene? Kom gjerne med tips til hva dere vil lese om. Vil jo at dere skal finne denne bloggen interessant.

Håper dere har en fin Onsdagskveld. Blogges i morgen

Hva syns dere om innkjøpene?

Tar med bloggen på nye eventyr

 • Skrevet 15.06.2016 klokka 11:58
 • Kategori: hverdag

Hei. Nå er jeg inne og har en liten pause fra sola, er langt over 20 grader i Trondheim idag. Kjempedeilig! Venter på telefon fra bil verkstedet, håper virkelig den blir ferdig idag. Har litt jeg skulle gjort så da er det lettere med bil. Skal bla. Fikse neglene mine ikveld og tenkte meg på butikken og få kjøpt meg nytt speilreflekskamera.

Ellers startet jeg dagen min med og se på sydenturer. Vurderer bare bestille en tur til varmere strøk om et par uker. Ta med bloggen og få tatt mange fine bilder til dere. Hadde vært så deilig med en uke med fullstendig avslapning. Har dere noe reisemål og anbefale?

Er evig takknemlig

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 23:11
 • Kategori: Blogg

Hei og god kveld dere ❤

Nå ligger jeg her i sengen og leser gjennom alle kommentarer fra dere og blir helt rørt. Dere er så snille med meg, skriver så mye fint. Dere skal vite at jeg leser alle kommentarene jeg får her inne og på Mail. Setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min og legger igjen en kommentar. Det gir meg masse motivasjon til og skrive bra innlegg fremover.

Nå er det natta her, ville bare innom og fortelle at jeg er evig takknemlig for hver og en av dere. Vi blogges i morgen, puss puss.

Snapchat

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 15:10
 • Kategori: Blogg

Sånn, da har jeg bestemt meg for å åpne Snapchat for alle som ønsker følge meg. Der oppdaterer jeg naturligvis litt hyppigere enn her inne. Det er jo en helt genial oppfinnelse.

Nå skal jeg svare på Mail fra dere lesere og sponsorer før jeg skal ta turen videre ut i finværet. Senere idag blir det biff og fløtepoteter ute på terrassen. Viktig og nyte det fine været når det først kommer. Gleder meg så til kjøpe meg kamera slik at jeg får tatt fine bilder til bloggen. Blir liksom ikke helt det samme med iPhone bilder.

På Snapchat heter jeg KIINELI for dere som ønsker følge meg der.

Ha en fin Tirsdag alle sammen 😊

Jeg skal operere rumpa mi

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 13:08
 • Kategori: Blogg

Hei dere. Nå er bikinien på og jeg ligger ute i gresset og prøver å få litt farge på kroppen. Skulle egentlig hente bilen som er på verksted idag men de er ikke ferdig så det blir ikke før i morgen. Og uten bil kommer jeg meg ingen plass. Tenkte jeg skulle dra og se på kamera slik at jeg får litt finere bilder her inne men det får vente til i morgen.

...Over til noe annet, silikon i rumpa! For hver dag som går leser jeg om flere og flere som velger gjøre det. Føler ikke det er noe big deal lengre. Man trenger ikke bli nye Kim kardshian fordi om man kjøper seg litt større rumpe? Jeg syns det er kjempefint med sprettrumpe, men ikke når de blir så store. Hvis jeg skulle gjort noe slikt ville jeg ikke gjort den stor men mest mulig naturlig for kroppen. Plutselig en dag gjør jeg det? Hvem vet.. De fleste reiser vel til utlande for og gjennomføre en slik operasjon, trur ikke det er så mange som gjør det her hjemme? Hvis det er noen i det hele tatt. De gjorde det ikke på klinikk stokkan i Trondheim for å si det slik. Hva syns dere om silikon i rumpa? 😊

TIDENES SPRETTRUMPE

 • Skrevet 13.06.2016 klokka 12:51
 • Kategori: hverdag

 

Regner med de fleste har hørt om de kjente "rumpebuksene". Nå har jeg bestilt meg et par nye som jeg venter på i posten. Har mange fra før men får aldri nok av de buksene. Buksene finnes jo i så mange spreke farger så gøy å ha noe annet enn bare svart og grå i sommer. De er så utrolig behagelig og ha på seg og man får tidenes sprettrumpe i de. Hvem vil ikke ha det liksom?
Til og med de som nesten ikke har rumpe fra før får fin rumpe i disse buksene. Det er som å ha på joggebukse så de er veldig behagelig. Jeg går alltid opp en størrelse i disse buksene, de er litt små i størrelsen noen. Varierer hvilken modell du kjøper har jeg erfart. Kvaliteten på buksene er også helt upåklagelige. Du finner alle bukene her inne. Tar kun et par dager fra man bestiller så har du den i posten, går kjempe fort. 

♥ Ønsker dere en fin mandag.
 

Q&A

 • Skrevet 13.06.2016 klokka 10:25
 • Kategori: hverdag

Hei mine fine. Nå har jeg svart ferdig på spørsmålene jeg har fått i kommentarfeltet. Kommer til å ha ukens spørsmål en gang i uka fremover hvor jeg svarer på ting dere har spurt om i kommentarfeltet. Blir litt mer orden og lettere for dere finne igjen deres kommentar. Har vært litt mye om silikon og generelt operasjoner her inne den siste tiden, men vært så mange spørsmål osv om det men nå fremover blir det litt mer "vanlig" blogging. Håper dere får en fin start på uka ♥

Skal du ta flere operasjoner? 
Jeg vet ikke om jeg kommer til og la meg operere flere ganger, får se hva som frister etterhvert. Har en ting jeg tenker litt ekstra på så plutselig gjør jeg det. Må tenkte nøye gjennom det.

Har du snapchat?
Det har jeg vettu. Heter Kineli også på snapchat, bare legge meg til. Oppdaterer der litt oftere enn bloggen. Så følg meg der om du ønsker flere oppdateringer.

Hvor bor du? 
Jeg bor en liten halvtime utenfor Trondheim by. Bor på gård på lande og stortrives med det. Her koser jeg meg masse.

Skal du reise noe i sommer, isåfall hvor?
Vi er litt usikker på hva vi blir og gjøre denne sommeren, jeg og min kjære har muligens ferie til forskjellige tidspunkt. Så litt usikkert enda. Men jeg liker å være spontan så plutselig kan vi bare pakke bagen og sette oss på flyet mot varmere strøk. I fjor tilbragte jeg ferien i Norge med og gå forskjellige høye fjelltopper så derfor hadde det vært godt å komme seg bort litt nå. 

Er du opptatt av trening og kosthold? 
Ja jeg er jo egentlig det. Er bare det at jeg måtte ha en ufirvellig pause nå. Har jo operert for en liten mnd siden og da er det ikke lov og trene på ganske lenge og nå har jeg jo vært syk en stund så enda vanskeligere. Men så fort jeg blir frisk skal jeg starte på sånn smått igjen. Kan uansett begynne og jogge osv, ikke så mye med armer og brystmuskler i begynnelsen. Får bare ta det rolig og kjenne hvordan det går. Gleder meg! 

Hva jobber du med? 
Jeg jobber i barnehage og har gjort det i nå 4 år og stortrives med det. Har nå fått bloggen ved siden av så det er nok og henge fingrene i. Men slik liker vi! Elsker og skrive og syns det er kjempegøy og blogge så bare et + hvis man tjener på noe man elsker holde på med. 

Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? 
Jeg kjøper mye av klærne mine på Bik Bok, Nelly, H&M, Cubus og Missguided. I det siste har jeg blitt veldig fan av å handle klær på nettet. Sitte i fred og ro og klikke hjem klær, det er herlig! Så er det så lett og eventuelt levere tilbake om varene ikke passer. Nelly har som regel gratis frakt også så da blir det ikke noe ekstra kostnad. 

Har du bil? 
Ja det har jeg. Må nesten ha bil når man bor så langt ute på lande som meg. Per dags dato kjører jeg en Toyota Rav 4. Men skal faktisk og se på en ny BMW i morgen kanskje, på tide og bytte ut bil nå og det gleder jeg meg såå til. 

Hvor fikser du neglene dine og gjør du det fast? 
Ja, jeg fikser neglene mine fast hver tredje uke til Annette på Flatåsen i Trondheim. Kjempeflink dame som er veldig opptatt av at kundene skal bli 100% fornøyd, og det liker vi jo. Neglene mine vekser veldig fort, derfor jeg gjør det såppas ofte, trur kanskje de fleste velger gjøre det i gang i mnd bare? 

Liker dere slike innlegg? 

 

Operere vaginaen

 • Skrevet 12.06.2016 klokka 16:41
 • Kategori: Blogg

..Nå har jeg lest en del på nettet om forskjellige operasjoner som folk gjennomfører. Noen velger kjøpe seg større pupper, mindre nese, smalere midje osv. Listen er lang..

Men enkelte dere, velger og operere vaginaen sin. Jeg mener, hvem gjør det? Det er vel litt drøyt spør du meg. Jeg kan forstå at de som har vært gjennom fødsel kan velge og gjøre det men vi som ikke har født noe barn trenger vel ikke det? Dere trenger ikke bekymre dere, det er en operasjon jeg ikke skal gjennomføre nå uansett, forhåpentligvis aldri.

Jeg har gått på en skikkelig smell

 • Skrevet 12.06.2016 klokka 14:56
 • Kategori: hverdag

Hej! Litt sen oppdatering her men det er så fint vær ute så har vært i solen hele dagen. Nå holder jeg på og svare på alle spørsmålene dere har sendt inn og skal etterhvert her nå prøve og ta noen bilder av det siste innkjøpene og få her på bloggen. Det kommer i løpet av kvelden.. Det går ikke så fort med meg nå pga. formen men det kommer seg. Bare rop ut om det er noe spesielt dere ønsker lese om her inne så blir jeg kjempeglad. Alltid gøy med litt tips fra leserne mine. Vil jo at dere skal syns bloggen er spennende. 
Kjempegøy at så mange legger igjen kommentarer og sender mail forresten, det setter jeg utrolig stor pris på. Svarer alle sammen så fort jeg får til! Tusen takk :-) 

Ellers, over til noe annet.. Regner med alle har sett de fantastiske Cèline veskene? Jeg har virkelig ikke ord. Kjempefine vesker og de står høyt på ønskelisten. Kanskje jeg må kjøpe meg en i feriegave til meg selv? De er jo så fine og tidløse. Det er jo rett og slett som en innvistering. Veskene blir jo bare dyrere og dyrere for hvert år. Kanskje jeg bare må klikke hjem en veske..Hmm

Hva syns dere om veskene?


 

Jeg er blitt avhengig av skjønnhetsopperasjoner

 • Skrevet 11.06.2016 klokka 11:04
 • Kategori: hverdag..Jeg er avhengig av skjønnhetsopperasjoner, fikse på utseende mitt... Nei jeg har kanskje ikke kommet helt dit men jeg skjønner at det er noe folk blir avhengig av, man ser det ikke selv lengre. Hvordan man ser ut, har man tatt litt restylan i leppene så er det alltid litt for lite og skader jo ikke med litt mer? Man blir rett og slett blind på det. Jeg personlig syns ikke det er noe fint når man overdriver det, men litt fyll i leppene har jeg ingenting imot. Man må bare ikke overdrive. Det er sånn at har du penger så er det bare og fikse på det, istenfor og trene seg til mindre mage, så er det faktisk bare å gå på klinikken og be de fikse det. Hvor lett er ikke det om man har pengene tilgjengelig? Man får resultatet med en gang og slipper kanskje springe rumpa av seg i et halvt år. Alt kan kjøpes med penger nå. Skremmende! 

Skjønnhetsopperasjoner har blitt en slags trend hos unge jenter dessverre, alle ønsker gjøre det og mange som har økonomi til det velger gjøre det. For det må sies at det er kjempedyrt og fikse på kroppen sin. Det er jo egentlig bra, så alle ikke bare kan gå å få ny nese en dag liksom. Hva syns dere om å fikse på utseende sitt da? Syns dere det er verre når man endrer noe i ansiktet enn på kroppen sin? 
Når det kommer til kroppen din syns jeg man skal tenke kun på seg selv jeg, hva har det si om naboen din ikke syns den nye rumpen din er fin? Man oppererer for seg selv, burde man vertfall. Man skal tross alt leve med den kroppen resten av livet og ditt eget selvbilde er kjempeviktig. Så har du lenge hadd ønsker om å ta silikon eller fett suging og du vet du kommer til og føle det bedre med deg selv om du gjør det så syns jeg ikke det er noe mer og tenke på en gang. Mest sannsynlig kommer du ikke til og angre på det. Men en hver opperasjon bør være nøye gjennomtenkt og det er ikke noe man plutselig drar og gjør. 

Fortell meg gjerne din mening om dette, jeg er spent på å høre! :-) 

 
 

Fra sykestua

 • Skrevet 10.06.2016 klokka 20:29
 • Kategori: Blogg

God kveld :-) ville bare innom og vise litt livstegn. Her er det ikke så mye som skjer, ligger rett ut på sofaen med virusinfeksjon, kjempe kjedelig. Satser på at formen kommer seg snart.

Har fått noen kommentarer på om jeg ikke kan ha spørsmålsrunde og det kan jeg selvfølgelig ha. Bare spør i kommentarfeltet her så skal jeg svare fortløpende. Har vært litt mye silikon prat her inne den siste tiden så skjønner om det er andre ting dere lurer på også.

Ha en fin kveld dere

Mobilblogger derfor litt dårlig kvalitet på bildet

Svar på spørsmål om silikon

 • Skrevet 10.06.2016 klokka 12:42
 • Kategori: hverdag

Hej! Har fått mange spørsmål fra dere etter jeg la ut innlegget om silikon, så nå skal jeg prøve svare så godt jeg kan. Har fått med de fleste spørsmålene men om det er noe du lurer på så bare spørre så skal jeg prøve svare i kommentarfeltet. Håper svarene er til hjelp for noen som kanskje vurderer silikon selv. Husker selv tiden rett før opperasjonen, leste overalt på nettet om silikon. Slukte alt jeg fant. Så ikke vær redd for å spørre om det er noe. 

Hvor mange gram har du og kan du beskrive smertene i ettertid? Jeg har 350g i hvert bryst. Men husk, det er veldig forskjellig fra person til person hvordan det blir. 350g trenger ikke se likedan ut på deg som på meg. Kommer an på hvor mye hud man har der og hvordan utgangspunktet er. Hør med kirugen din og gjerne vis bilder av hvordan du ønsker resultatet skal bli så regner jeg med du blir fornøyd! Jeg viste frem bilde og han fikk til akkuratt det jeg ønsket meg. 

Hva måtte du betale for det? Kommer det an på størrelse? Jeg betalte 32.900,- for selve opperasjonen med oppfølgingstime i ettertid. Konsultasjonen kostet 500 kroner og sport bh og diverse såpe osv som du må vaske deg med før opperasjonen kom vel på 500 kroner. Så tilsammen har jeg vel betalt ca. 34.000,- 

Hvilken BH størrelse brukte du før og hva bruker du nå? Jeg skal vei på reimers og måle meg en dag slik at jeg finner riktig størrelse. Det er kjempeviktig. Før brukte jeg 75C og nå regner jeg med at jeg blir en 75DD. Kjøpte meg en BH fra cubus her om dagen i 75D men den var litt liten. Så vi får se. Kan bli vanskelig å finne riktig bh fremmover, har ikke så store størrelser på Hm og cubus. Gi gjerne tips hvor du kjøper dine om du har store pupper.

Gjorde det vondt? Nei jeg syns ikke det gjorde spesielt vondt jeg. Jeg tok som sagt over muskel og har hørt at det blir litt mindre smerter da. Hadde litt vondt akuratt i det jeg våknet så fikk meg noen morfin tabletter så gikk det over. Var vondt og reise seg fra liggende stilling den første uken men så lenge jeg ikke rørte så mye på meg så kjente jeg nesten ingenting. Gikk mye bedre enn forventet, hadde forbredt meg på det verste. 

Anatomiske eller runde proteser? Jeg har runde proteser. Syns personlig det er finest. 

Tok du over eller under muskel? Jeg tok over muskel. Har vel litt med hvor mye hud man har rundt brystet osv. Litt usikker. Men der velger jo kirugen det som passer din kropp best. 

Er du fornøyd med resultatet? Kunne du tenkt deg større eller mindre? Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Nå er det tre uker siden jeg oppererte, idag faktisk. Så puppene har enda ikke blitt 100% slik som de kommer til å være. Fortsatt litt hovven og blå men de blir bedre for hver dag. Jeg er så fornøyd med resultatet og det er deilig. Var kjemperedd for at jeg skulle ta for lite eller for mye, men det ble akkuratt slik jeg hadde sett for meg. Dere som vurderer ta må huske at formen endrer seg mye etter de to første ukene. I begynnelsen etter opperasjonen var de kjempespisse men nå er de runde og mere mjuke. Steinharde de første ukene ogå. Alt går seg til, man må ta tiden til hjelp.

Hvor oppererte du deg? Jeg utførte opperasjonen på Klinikk Stokkan i Trondheim. Har hørt og lest mye bra om de så følte meg helt trygg når jeg kom dit. Kan anbefale den plassen videre om noen tenker på det samme. 

Hvor lang tid var ventetiden fra du var på konsultasjon til du oppererte? Ventetiden fra konsultasjonen til selve opperasjonsdagen var vel rundt 1 mnd. Syns det gikk ganske fort. Konsultasjonstime fikk jeg samme uke som jeg bestile. Husk og spør om alt du lurer på konsultasjonen, fordi du får nesten ikke tid til prate med kirurgen på selve dagen. 

Ble du helt hjelpesløs uken etterpå og hva klarte du gjøre selv? Jeg ble ganske hjelpesløs den første uken. Hadde heldigvis tatt en uke ferie fra jobb slik at jeg bare kunne ligge hjemme på sofaen. Man må være ganske rolig de første dagene. De har jo tross alt skjært deg opp. Måtte ha hjelp til legge meg ned i sengen og kle på meg og dusje og egentlig det meste den første uken. Det er jo begrenset hva du har lov til også, du får bla. ikke lov og løfte armene noe høyt eller dusje den første uken. Men etter den uken så gikk alt ganske greit syns jeg. 

 

kineli

Hei. Jeg er ei jente på 23 år som bor i Trondheim. Jeg blogger for det meste om hverdagen min. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe.


KONTAKT
kineblogg@yahoo.com

Search

Bloggdesign

hits